2012. június 22., péntek

IKEA 2013 trendek - romantikus enteriőrök

Amikor az IKEA új, 2013-as katalógusához készülő fotókat nézegetem, kétségem sincs a felől, hogy a svéd bútoróriás a következő évben is meghatározza milyen stílusban rendezzük be otthonunkat ha lépést akarunk tartani a nemzetközi lakberendezési trendekkel. Bár tervezőként jobban szeretem az egyedi tervezésű bútorokat, ötletes dizájntárgyakat - nem hagyhatom figyelmen kívül, hogy az új katalógusban szereplő tárgyak lényegesen nagyobb számban nyerték el a tetszésemet, mint az utóbbi években bármikor.
Továbbra is több irányzat fut egymás mellett - figyelembe véve, hogy elsősorban nem a divat hanem a személyiségünk határozza meg mit viszünk haza.

A romantikus stílus a "vintage"-t állította a középpontba. Virágok, kockák, esztergált bútorlábak, fehér és rózsaszín mindenütt. Igazi csajos, bájos enteriőrök. Elsőre azt gondoltam tömény, de most, többedszerre elmerülve a képekben azt hiszem jól egyensúlyoz a romantika és az elegancia között (lásd hozzáadott puha szürkék, víztiszta üveg kiegészítők...)



















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése